Het tekenen en vervangen van sponsors

Om een sponsorovereenkomst te tekenen, klik je simpelweg op de 'handenschuddende'-knop. De overeenkomst zal getekend worden voor de gehele contractsduur die je in de aanbieding kan zien; als je de overeenkomst vroegtijdig wilt vervangen, moet je een beëindigingsvergoeding betalen.

Je kan een vervolg sponsorovereenkomst tekenen terwijl je huidige overeenkomst actief is.  De vervolg sponsor wordt actief zodra de huidige overeenkomst afgelopen is.

Om de huidige overeenkomst te vervangen met de vervolg sponsor, klik je simpelweg op de 'pijl naar beneden'-knop, maar let wel op de beëindigingsvergoeding die je dan zal moeten betalen. De vervolg sponsor kan op elk moment gratis worden vervangen.

Zorg er voor dat je de aanbiedingen die je krijgt goed vergelijkt en onderhandel voor goede voorwaarden voordat je een nieuwe overeenkomst tekent.

Sponsorovereenkomsten lopen altijd op dinsdagavond af.                                                   Terwijl competitiewedstrijden op woensdag gespeeld worden, is het belangrijk om dat in gedachten te houden omdat je natuurlijk niet de bonus van je sponsor wilt missen als je huidige sponsorovereenkomst verlopen is.