Navigatie

De navigatie in goalunited is grotendeels gevoelsmatig. Er zijn meerdere manieren om ergens te komen.

De algemene menu tab

De meest duidelijke manier is door het menu te gebruiken wat onderaan het goalunited scherm staat. Je kunt hier elke pagina van het spel vinden.

• Met de knoppen in het midden navigeer je in het spel.
  • De knoppen aan de linkerkant zorgen ervoor dat je kan uitloggen, het geluid kan je aan en uitzetten, om je premium account te verlengen moet je naar het premium menu gaan en tot slot kan je ook navigeren tussen de vorige of de volgende pagina.
  • De knoppen aan de rechterkant brengen je naar de winkel om STARS te kopen, je kan wijzigingen op de huidige pagina opslaan en brengt je naar het forum.

pic

De rechtermenu

Het menu aan de rechterkant van het scherm stelt je in staat om meer sociale aspecten van het spel te gebruiken.

• De vriendenlijst - Hier zie je een lijst van al je vrienden en clubs waar je fan van bent om hun contactpagina makkelijk te kunnen openen.
  • De mentor - Bekijk open taken en herlees oude berichten.
  • Jouw ingame postvak
  • Vriendschappelijke en oefenduels - Hier kan je andere teams uitdagen en contacteren vanuit hun contactpagina
  • Tell-a-Friend
  • Het help systeem - Ingame support, het forum en de goalunited Answers

Snelkoppelingen

Kaartendeck: Je kan het menu aan de linkerkant van het scherm gebruiken om direct toegang te krijgen tot je kaartendeck. Dit maakt het makkelijker om kaarten te spelen binnen het spel.

Volgende wedstrijd: Bovenaan het scherm zul je je volgende wedstrijd zien. Dit deel is heel erg handig. Je kan op hun teamembleem klikken om hun contactpagina te openen. Tevens kan je op de datum en tijd klikken om de wedstrijddetails te zien en een opstelling te maken.