De kaartenwinkel

De kaartenshop is de plaats om je ruilkaarten te kopen.

Shop

Je kan selecteren of je 1, 3 of 5 boosterpacks koopt. Je krijgt korting als je een hoger aantal packs koopt.Tijdens speciale promoties kun je hier speciale boosterpacks zien.                      Deze boosterpacks beschikken over kaarten specifiek voor één deel van het spel en dit voor een lagere prijs. Door te klikken op de tabs kan je verschillende speciale packs vinden, bijvoorbeeld items, top team wedstrijden en gebouwen upgrades.

Elk boosterpack bevat 7 willekeurige kaarten, van deze zijn er gemiddeld 4 'normaal',              2 'ongewoon', en 1 'zeldzaam', met de kans op 'zeer zeldzaam'.

Onderaan zie je je ongeopende packs, je kan deze openen door op het logo te klikken.

Om kaarten te kopen, selecteer het pakket dat je wil kopen, klik dan op 'ja' in het scherm dat opent om het pakket aan te schaffen. De kaarten worden dan toegevoegd aan je kaartendeck.