Şu anda hesabını olduğu gibi yeniden başlatma seçeneği bulunmuyor. Sahip olduğun tek seçenek, hesabını silmek ve yeni bir hesap oluşturmaktır. Eski hesabını sildiğinde, hesabında bulunan tüm STARS için de bir kupon alırsın; böylece bunları yeni hesabında kullanabilirsin.
Kuponu bozdurmak için hesabındaki STARS bakiyesine tıkla, ardından ''Kupon bozdur'' seçeneğine tıkla ve kuponu ilgili alana gir:

Bir hesabın tamamen silinmesi 48 saate kadar sürebilir (en erken bir sonraki gece güncellemesinde silinir). Bu, aynı e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturmak için o zamana kadar beklemen gerektiği anlamına gelir. Elbette kaydolmak için farklı bir e-posta adresi kullanabilir ve diğer hesap tamamen silindikten sonra bu adresi değiştirebilirsin.