Hoe verkrijg ik STARS?

GU STARS moeten worden gekocht in de winkel. Er is geen manier om STARS te verdienen in het spel, maar voor sommige landen is er een optie om STARS te ontvangen door externe promoties. Om je opties te bekijken, ga je naar de winkel.                                                       Om dit te doen, klik je op het ster symbool rechtsonderin het scherm.

In de winkel zie je verschillende pakketten, en je kan de betalingsopties die je hebt zien.         De opties zijn gebasseerd op de competitie waarin je speelt. Als het niet je land is,                    kun je misschien rechts bovenin het land veranderen om gepaste opties te krijgen.

Creditcard en Paypal werken altijd, zelfs als het verkeerde land is geselecteerd.

Als je een optie selecteert, let dan op de duur. Sommige opties keren de STARS automatisch uit, met andere opties moet je misschien een paar dagen wachten.

Als je een optie hebt geselecteerd, klik je op 'kies'. We werken met hoogwaardige betalingsaanbiedingen wereldwijd. Wanneer je een optie hebt geselecteerd, zul je verbonden worden met de website van onze partner.