Premium account toevoegingen

Een premium account is een goede manier om je goalunited ervaring te verbeteren.             Het is natuurlijk mogelijk om zonder een premium account te spelen, maar je mist een boel geweldige kleine toevoegingen.

Het meest comfortabele functie van premium account is het wekelijkse trainingsplan.             Met deze functie kan je een wekelijkse schema instellen, waardoor je nooit meer een trainingsdag zult missen.

Premium account gebruikers krijgen ook een bonus op alle constructies en reparatie projecten. Alle constructies en reparaties worden qua tijd gehalveerd.

Om een lijst van alle premium account functies te zien, klik op het premium account logo linksonder op het scherm.