De competitietabel

Klik op Wedstrijden -> Competitie om je competitie menu te vinden.

table

Hier vind je alle informatie over de huidige situatie in je competitie.                                         Aan de linkerkant zie je de competitiestand en de persmededelingen van de coaches in je competitie; aan de rechterkant zie je de uitslagen van de laatste wedstrijden alsook het programma voor de volgende ronde. Onderaan staan diverse knoppen met meer statistieken.

De competitietabel

Boven de competitietabel kan je een specifieke competitie selecteren.

• Het eerste deel laat je het land kiezen. Er zijn veel landen en ze hebben allemaal hun eigen competities.
  • Het tweede deel laat je de divisie kiezen. Hoe meer teams er zijn, hoe meer divisies er zullen zijn.
  • Het laatste deel laat je de competitie kiezen. Elke divisie heeft een verschillend aantal competities. Divisie 1 heeft maar 1 competitie  maar divisie 2 heeft er 4.                       Je kunt hier meer informatie vinden over het competitiesysteem.

Daaronder zie je de competitietabel met verschillende kolommen.

Tendens: De pijlen geven aan of een team van positie is veranderd sinds de vorige wedstrijd.

i (info icoon): Als je met je muis over de blauwe info icoon heen gaat, zal er een pop-up verschijnen. Het laat de einde-seizoens bonussen zien. Hier kun je een lijst vinden van alle bonussen.

Positie: Elke competitie heeft 12 teams. In deze kolom kan je zien welk team op welke positie staat.

Team: Laat de namen zien van welke teams er in deze competitie spelen.

(P)/(D)/(C): Hier kun je zien welke teams er gepromoveerd/gedegradeerd zijn in het laatste seizoen en of er nog computergestuurde teams zijn.

Wedstrijden: Dit laat zien hoeveel wedstrijden er gespeeld zijn in het huidige seizoen.

W/G/V: Deze 3 kolommen laten zien hoeveel een club gewonnen, verloren of gelijk gespeeld heeft in het huidige seizoen.

Doelpunten: Hier zie je hoeveel doelpunten je hebt gemaakt en hoeveel je er tegen hebt gekregen in het huidige seizoen.

Punten: Deze kolom laat het huidige aantal punten zien van elk team.                                    Je krijgt 3 punten voor een overwinning, 1 voor een gelijkspel en 0 voor een verlies.

Door op het vergrootglas te klikken, open je de contactpagina van een club.

Degradatie en promotie prognose

Er zijn verschillende rijen in verschillende kleuren in de competitietabel.                                 Elk met een verschillende betekenis:                                                                                 (Aannemend dat de competitiestand hetzelfde blijft tot het einde van het seizoen)

• De teams boven de groene lijn zijn meteen gepromoveerd.
  • De teams boven de gele lijn speelt in de kwalificatieronde voor promotie.
  • De teams onder de oranje lijn moeten kwalificatiewedstrijden spelen tegen degradatie.
  • De teams onder de rode lijn degraderen meteen.

In de lagere divisies, zonder kwalificatie, zie je welke teams promoveren en degraderen

Het wedstrijdschema

Aan de linkerkant van het scherm zie je de uitslagen van de laatste wedstrijd en                    het wedstrijdschema van de volgende wedstrijddag.

Door op de vergrootglazen naast de wedstrijden te klikken, kan je de wedstrijdverslagen bekijken.

Matches

Voor de volgende wedstrijddag kan je op de knop klikken achter je eigen wedstrijd om een opstelling te maken. Met een Premium Account kan je alle wedstrijden boeken voor de          live-ticker door op de knop achter de wedstrijd te klikken.

Meer competitie informatie

Bij het competitieoverzicht, onderaan het scherm, vind je meer statistieken en informatie.

more  activities

Competitieschema (seizoen)                                                                                                Hier vind je alle competitiewedstrijden voor het huidige seizoen.

Jeugd kampioenschap                                                                                                          Hier zie je de competitietabel van de jeugdteams. Elk team heeft een eigen jeugdteam, zelfs als de jeugd nog niet vrijgespeeld is. De jeugdteams spelen altijd 24 uur voor de wedstrijden van de eerste ploeg.

Jeugd speelplan                                                                                                                     Hier vind je alle jeugdwedstrijden van het huidige seizoen.

Topscorerslijst                                                                                                                       Hier zie je de topschutters van jouw competitie.

Play-Offs                                                                                                                                 Hier zie je het speelschema voor de play-off ronde. (Er van uitgaande dat de stand hetzelfde blijft tot het einde van het seizoen.)

Persmededelingen

Linksonderin zie je alle persmededelingen van je competitie. Elk team kan persmededelingen schrijven na het bouwen van een clubgebouw. Je kan ze schrijven door te gaan naar Wedstrijden -> Pers.