De vriendenlijst

De vriendenlijst is een klein en makkelijk onderdeel van het spel om contact te leggen en te houden met je vrienden op goalunited. Je vindt het op de rechterzijde van je scherm.  Wanneer een manager op je vriendenlijst is, of als je een fan bent geworden van een club,  kan je zijn contactpagina openen via je vriendenlijst.

Hier zie je al je vrienden, een lijst van alle vriendschapsverzoeken (van jou en van anderen),  je negeerlijst en een lijst van de managers waar je een fan van bent.

Vrienden

Om vrienden te worden met een andere manager, moet je een een verzoek verzenden.        Ga naar zijn contactpagina en klik op de knop 'aanvragen' op de linkerzijde.                  Wanneer de manager je verzoek accepteert, zal hij worden toegevoegd in je vriendenlijst.

Wanneer je een verzoek ontvangt, dan kan je hem openen via je vriendenlijst door de aanvragen tab te openen. Je kan daarna het verzoek accepteren of weigeren.

Fans

Je kunt ook een fan worden van een andere manager. De andere manager hoeft geen verzoek te accepteren. Dit is een goede manier om een team die je in een tornooi of competitie tegenkwam of misschien een eersteklasser die je interesant vindt, te volgen.

Om een fan van een team te worden, moet je ook de contactpagina gebruiken.              Selecteer de knop "word een fan" op de linkerzijde van het scherm.                                        Zodra je een fan bent geworden, zal je de manager zichtbaar zijn bij de fan tab in je vriendenlijst. Via dat systeem kan je hem weer makkelijk terugvinden.