Berichten in het spel

Postvak-in

Aan de rechterkant van het scherm zal je het tabblad 'mailbox' vinden, deze zal je postvak-in openen. Als je een nieuw bericht hebt, zal er een cijfer boven staan.

Om een bericht te versturen kun je of op een bericht reageren of een bericht  versturen via de contactpagina van een andere manager.

Alle binnengekomen berichten worden opgeslagen in je inbox tot een maximum van 50 berichten. Ongelezen berichten worden gemarkeerd met een gele ster. Van tijd tot tijd zul je ook mails ontvangen van het Goalunited team met updates en acties. Aan de rechterkant, naast het onderwerp, is een 'reageer knop'.
Als een bericht de regels overtreedt, kun je deze rapporteren met het groene driehoekig knopje.

Klik op een bericht om de inhoud te bekijken.

Aan de linkerkant kun je berichten markeren om te verwijderen. Je kunt op de knop 'Alles selecteren' klikken of de berichten 1 voor 1 selecteren. Daarna klik je op 'Selectie verwijderen' om de berichten te verwijderen. Hierna zullen de oudere berichten weer zichtbaar zijn.

Na 6 maanden zal het systeem automatisch de berichten verwijderen die niet handmatig verwijderd zijn. Als er informatie is die je wilt bewaren, zorg er dan voor dat je die op een andere manier opslaagt.

Pas op: Zorg er voor dat je netjes blijft! Beledig geen andere spelers en gebruik geen ongepaste termen. Als je dat wel doet, kan je account permanent gesloten worden!