De United lounge

The United lounge

united

In de United lounge kunnen alle United evenementen beheerd worden. Je kan ook alle publieke evenementen bekijken, ook al zijn ze al lang afgelopen, nog steeds bezig of moeten ze nog beginnen. Leden met een Premium account kunnen evenementen observeren. Je hoeft deel te nemen aan een evenement om het te zien of te observeren.

Je kan ook hier nieuwe United evenementen starten, met heel veel verschillende opties om uit te kiezen.

Mijn Evenementen

Hier zie je een lijst met al jouw evenementen:

• Evenementen waar jouw team momenteel aan deelneemt of aan deelgenomen heeft.
  • Evenementen die je georganiseerd hebt of aan het organiseren bent.
  • Evenementen die je aan het observeren bent.

Door een evenement van de lijst te selecteren, krijg je alle ingestelde opties te zien. Selecteer 1 van de 4 tabbladen rechtsonderaan om nog meer informatie te krijgen. Je kan een lijst van deelnemers bekijken, de pers berichten bekijken en het wedstrijdschema bekijken. Blijf lezen voor meer informatie over de verschillende opties die ingesteld kunnen worden.

Zoek opties

Om een specifiek evenement te vinden of een evenement te vinden om aan mee te doen, kan je verschillende filters instellen. Om dit te doen, selecteer hettabblad 'zoeken' bovenin. Sommige filters worden samengevoegd en sommige worden openbaar voorgesteld.

Bij het snelle zoeken selecteer je gewoon een type evenement. Bij het uitgebreid zoeken, kan je op de grootte, status en geselecteerde opties zoeken.

Door een evenement uit de lijst te selecteren, kan je alle opties zien. Je hebt hier ook de optie om toe te kijken (premium account) en om deel te nemen.

Een United evenement creëren

Een United evenement creëren is heel makkelijk.                                                                    Een gebruiksvriendelijk dialoogsysteem zal je daarin bijstaan.

Type

Eerst moet je selecteren wat voor evenement je wilt aanmaken.                                               Er zijn 3 verschillende types waaruit je kan kiezen:

•  United Beker: Beker evenementen kunnen worden gemaakt met een verschillend aantal deelnemers. Alle bekers zullen plaatsvinden via een knock-out systeem zonder terugwedstrijden. Als minder dan de helft van de deelnemers zich aanmeld, zal het evenement worden geannuleerd en worden de GU-STARS teruggestort. (meer over United bekers)
  • United Competitie: Competitie evenementen kunnen worden aangemaakt met 4 tot 20 teams. Een tweede wedstrijd zal worden gespeeld bij een competitie tot 10 deelnemers. Als er minder clubs zijn dan het maximaal aangegeven teams, zal het evenement worden aangepast aan het aantal clubs en de troffee zal tevens aangepast worden. Omdat de GU-STARS kosten afhangen van het aantal deelnemers die eraan meedoen, zal er in dat geval het teveel aantal GU-STARS worden teruggestort. Als er minder zijn dan 4 teams zal de competitie in z`n geheel worden geannuleerd. (meer over United competities)
  • United Toernooi: United toernooien zijn een combinatie tussen de beker en competitie. Ze beginnen in een groepsfase, waarvan de winnaars doorgaan naar de knock-out ronde. (meer over United toernooien)

(meer over United bekers, competities and toernooien)

(Om een  1-vs-1 te maken, selecteer "1-vs-1" in het menu)

Instellingen

Algemene instellingen

• Naam - kies een naam voor je evenement
  • Aantal deelnemers - het maximum aantal deelnemers
  • Publiekelijk evenement - niet-publieke evenement kunnen niet worden gevonden via de zoekopties en kunnen ook niet worden geobserveerd door andere managers. Registratie van deze evenement gaat alleen via een prive uitnodiging van de organisator (je kan clubs uitnodigen via hun contactpagina).
  • Wachtwoord - als er een wachtwoord is ingevoerd, kan een club niet deelnemen tenzij hij/zij het wachtwoord weet.
  • Zelf deelnemen - deelnemen als organisator
  • Geavanceerde instellingen - als deze optie is aangevinkt, komen er meer opties beschikbaar.

Geavanceerde instellingen en filters

Je kan 1 van de volgende opties selecteren:

• Ladder-Modus - om te spelen voor Ladder-Punten
  • Handicap - om met een 'handicap' te spelen. (Een handicap is een goede optie om in te stellen als er teams van verschillende sterktes meedoen aan het evenement. Het zal de teams gelijk maken en iedereen dezelfde kansen geven om te winnen door goede opstellingen en tactieken te kiezen.)

Ook kunnen er "eisen voor deelname" worden ingesteld.                                                          De opties zijn:

• Filter op Sterkte
  • Filter op Land
  • Filter op Divisie
  • Filter op Ladder-Punten

Alleen teams die aan alle ingestelde eisen voldoen, kunnen deelnemen.

Wedstrijd data

Eerst stel je in of er terugwedstrijden worden gespeeld. Competities en toernooien laten dit toe.

Dan selecteer je de dagen door erop te klikken. Het is mogelijk om een compleet evenement te spelen op 1 dag of het te spreiden over een langere tijd.

Uiteindelijk kun je de duur van de registratie invullen (1-31 dagen). De deadline voor registratie en de datum van de eerste wedstrijd (tenminste 24 uur na de deadline) zullen worden berekend. Ook zal de datum van de laatste wedstrijd worden weergegeven.

Let op dat een beker waar de wedstrijden gespeeld worden met een interval van 4 uur, een kleine tijd overlaten om je opstelling te maken tussen de wedstrijden. Hierdoor kun je je opstelling voor alle United evenementen tot 30 minuten voor het begin van de wedstrijd aanpassen.

Kosten

Hier zie je de kosten voor het evenement. United bekerwedstrijden kosten elke deelnemer 150 GU-STARS, de kosten van United competities hangen af van het aantal deelnemers en het aantal wedstrijden (minder dan 100 GU-STARS per wedstrijd). Het aantal wedstrijden wordt weergegeven.

Je kan er ook voor kiezen om zelf het complete bedrag te betalen voor het evenement, in dat geval is het evenement gratis voor alle deelnemers.

Als laatste kan er een omschrijving worden toegevoegd, voordat je het evenement aanmaakt. Je klikt hiervoor gewoon op de knop die de kosten laat zien.

Notes

• Je mag in zoveel evenementen deelnemen als jij wil.
  • Wedstrijden op dezelfde tijd zijn geen probleem, doordat de live-ticker verschillende wedstrijden op hetzelfde moment laat zien.