Bouwen en repareren van gebouwen

Om je stadioncomplex te openen, kun je of het menu gebruiken (Club -> Stadion) of je kan op het plaatje op de startpagina klikken.

Elk gebouw of stadion is klikbaar, dit stelt je in staat om te bouwen vanuit het geopende venster.

Building

Hier zie je alle gebouwen van de geselecteerde catagorie die op dit moment beschikbaar zijn voor jou. Selecteer het gewenste gebouw en ga akkoord met de constructie.

Je kan ook een gebouw naar beneden halen door een gebouw van een lager level te kiezen. Dit is handig om geld te besparen, omdat grotere gebouwen meestal meer geld kosten in onderhoud. Als je eenmaal het gebouw hebt gekocht, blijft het beschikbaar voor je. Als je het gebouw later opnieuw bouwt, hoeft je alleen de onderhoudskosten van die week te betalen.

Menubar

Het menu aan de linkerkant laat je verder navigeren. De eerste 3 knoppen openen het bouwmenu, de bouwwachtlijst en het gebouwen overzicht.

De volgende 3 knoppen laten je in en uit zoomen.

De knop met de 'smiley' laat de statussymbolen wel of niet zien.                                          Deze zijn zeer handig om de conditie van je gebouwen te zien.

De laatste knop laat je een screenshot nemen van je stadioncomplex,                                 deze wordt weergegeven op je contactpagina.

De gebouwen wachtlijst

Open de gebouwen wachtlijst om je huidige contructieprojecten te zien.

Queue

Je kan hier de totale constructie of reparatietijd zien en de tijd dat de constructie afgerond is. Met de pijltjes aan de rechterkant kun je de constructie volgorde veranderen, maar wees voorzichtig, de progressie van de huidige constructie kan verloren gaan.

Je kan tot 5 projecten hebben in de constructie wachtlijst.

Constructiewerkers (bouwvakkers)

Om een constructie te versnellen kun je extra bouwvakkers inhuren.                                      Meestal is er maar 1 team aan het werk. Houders van een Premium account hebben er standaard 2, dit verdubbelt de snelheid van de constructie.

Een totaal van 4 bouwvakkers kunnen tegelijk aan het werk. Om een bouwvakker in te huren, klik je aan de rechterkant op de gouden knop. (Binnen het huidige project, of onderaan het menu) Elke bouwvakker blijft voor een dienst van 8 uur en kost 100 GU-STARS.

Repareren

Gebouwen verslechteren doorheen de tijd. Het is belangrijk om je gebouwen te repareren of ze verliezen hun voordelen. (Bijvoorbeeld, als je tribunes in slechte staat zijn, kunnen er minder toeschouwers terecht.)

Repair

Om een gebouw te repareren, klik op de groene 'sleutel' knop aan de rechterkant.            Gebouwen kunnen worden gerepareerd zodra ze onder de 80% zitten.

Het repareren van een gebouw is gratis, maar het neemt net zoveel tijd in beslag als de oorspronkelijke constructie.