Het trainingsplan met premium

Elke dag hebben je spelers een specifiek trainingsplan, zoals jij het instelt.                     Wanneer je begint, kan je maar één gespecialiseerde training inplannen, een algemene training en de tactiek. Als je de trainingsfaciliteiten uitbreidt, zullen er meer sloten beschikbaar komen. Elke dag kan je ook een trainingskaart spelen.

Premium gebruikers

Voor premium gebruikers kan het trainingsplan voor een gehele week worden opgeslagen.  Het blijft zich herhalen, totdat jij een verandering inbrengt.

pic

Non-Premium gebruikers

Zonder een premium account zie je de training van gisteren, vandaag en morgen.                 De training herhaalt zich niet nadat het is voltooid, dus je moet elke twee dagen een keer inloggen, zodat je spelers geen training missen.

Free

Training statistieken

Je kan je spelers trainingsprogressie monitoren door te klikken op het spelers tab boven je trainingsplan.

Selecteer je speler op de rechterzijde en bekijk hoe hij zich heeft ontwikkeld in de laatste maanden. Boven zie je zijn gemiddelde kracht. Je kan ook zijn vaardigheden en ervaring zien door ze in de lijst eronder te selecteren.                                                                                 Daar vind je ook zijn ontwikkeling op conditie, energie en vorm.

stats