Account instellingen

Persoonlijke gegevens

Data
Wanneer je je account maakt, heb je alleen een geldig E-mail nodig.                                     Om meer informatie toe te voegen ga je naar Start -> Pers. info. Hier kun je meer informatie over jezelf invullen en beslissen of dat zichtbaar is voor andere managers.

Je kan hier ook je wachtwoord wijzigen! Zorg ervoor dat je hier altijd een geldig E-Mail adres toevoegt, anders kun je de toegang tot je account verliezen.                                       Verander ook je E-Mail als je denkt dat iemand misschien toegang tot je account heeft!

Wachtwoord veranderen

Om het wachtwoord van je account te veranderen, selecteer het tabblad account beheren. Kies een goed wachtwoord om te voorkomen dat anderen toegang hebben tot jouw account. Het is niet toegestaan om je wachtwoord met iemand te delen.

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze resetten op de login pagina.                        Klik op wachtwoord vergeten? onder de login balken.

Je kan je hier ook afmelden voor de nieuwsbrief van TravianGames.

Algemene account instellingen

Afbeeldingen                                                                                                                             Ga naar start -> instellingen om bij je algemene account instellingen te komen.                      Bij het tabblad afbeeldingen kun je de grafische instellingen aanpassen.                                 Je kan hier ook de bandbreedte instellingen aanpassen (en een bandbreedte test doen voor je internet verbinding.)

Berichtinstellingen                                                                                                                                  Bij het tabblad berichten kun je instellen waarvoor je berichten in het spel krijgt.

• Je kunt je gastenbloek sluiten om te voorkomen dat andere managers er berichten inzetten.
  • Je kunt instellen of je berichten krijgt voor een uitdaging voor een vriendschappelijke of oefenwedstrijd (automatisch aangezet)
  • Je kunt instellen of je berichten krijgt voor uitnodigingen voor een United evenement en updates hiervan.

In de mentor tab kan je de hints van de mentor uitzetten. Echter raden we dit niet aan!          De mentor geeft je belangrijke informatie dat je anders kunt overzien.