Er is momenteel geen optie om opnieuw te beginnen met je account. De enige optie die je hebt is om je account te verwijderen en een nieuwe account te beginnen. Wanneer je jouw oude account verwijderd, ontvang je een voucher voor alle STERREN die je hebt in je account, zodat je ze kunt gebruiken op je nieuwe account.De voucher werkt alleen wanneer je account met hetzelfde e-mail adres aanmaakt!

Het duurt tot 48 uur voordat je account volledig is verwijderd (het vroegst op de volgende nachtelijke update). Dit betekent dat je tot dan moet wachten met het registreren van een nieuwe account met hetzelfde E-mailadres. Je kan natuurlijk een andere E-mailadres gebruiken en later veranderen wanneer het account volledig is verwijderd.

Let op: als je sterren of een premium account op je account had, dan moet je 7 dagen wachten tot je account is verwijderd. Als je GU sterren in de laatste week hebt gekocht, dan moet je 14 dagen wachten. Dit doen we voor jouw bescherming, om te voorkomen dat hackers je account kunnen verwijderen.