Mevcut durumda, hesabı olduğu gibi yeniden başlatmanın bir yolu bulunmamaktadır. Sahip olunan tek seçenek, hesabı silmek ve yeni bir hesap oluşturmaktır. Eski hesabınızı sildiğinizde, hesabınızda bulunan STARS ve premium hesap süresi için bir kupon kodu alırsınız. Böylece bunları yeni hesabınızda da kullanabilisriniz. Kupon kodu sadece eğer yeni hesap aynı e-posta adresi ile oluşturulursa işe yarayacaktır.

Hesabın tamamen silinmesi 48 saate kadar sürebilir (En erken, gelecek gece güncellemesinde silinecektir). Bunun anlamı, aynı e-posta adresi ile yeni bir hesaba kayıt olmadan önce beklemeniz gerektiğidir. Elbette farklı bir e-posta adresi ile kayıt olarak, sonrasında diğer hesap tamamen silinince e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz.

Dikkat: Eğer hesabınızda STARS veya premium hesap varsa, hesabınızın silinmesi için 7 gün beklemeniz gerekmektedir. Eğer GU STARS'ı son bir hafta içerisinde satın aldıysanız, 14 gün beklemeniz gerekmektedir. Bu, sizin güvenliğiniz için yapılmıştır ve hesabınıza zorla giren birisinin hesabınızı geri çevrilemez şekilde silmesini önleme amaçlıdır.