goalunited hesabınızı ve kişisel bilgilerinizi silmek için, kullanıcı girişi yapın ve ofis -> kişisel bilgiler'e giderek ve "hesabı yönet" sekmesine tıklayın.

Kayıtlı e-posta adresinize bir e-posta alacaksınız. Bu e-posta'da, hesap silimini onaylamak için bir link bulacaksınız. Bu şekilde hesabı silebilirsiniz.

Eğer STARS veya bir premium hesap yoksa, hesabın silinmesi 48 saate kadar sürecektir.

Eğer hesabınızda STARS varsa, diğer bir hesaba aktarabilmeniz için bir kupon kodu alacaksınız. Ancak, hesaba zorla birisinin hesabı silmesini önleme amaçlı olarak bir bekleme süresi bulunmaktadır. Premium hesabı veya STARS'ı olan hesapların 7 gün bekleme süreci vardır ve eğer GU STARS'ı son bir hafta içerisinde almışsa, bu süreç 2 haftaya uzamaktadır.

Hesap silindiği zaman, kupon kodunu da içeren bir e-posta alırsınız. Eğer aynı e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturmaya karar verirseniz, kalan GU STARS'ı ve premium hesap gününü kupon kodunu kullanarak alabilirsiniz.

Dikkat: Hesabınızın silinmesini onayladıktan sonra geri dönüşü olmayacaktır!