V súčasnosti neexistuje žiadna možnosť obnoviť tvoj hráčsky účet do pôvodného stavu. Jedinou možnosťou je vymazanie tvojho účtu a vytvorenie nového. Keď vymažeš tvoj starý účet, dostaneš aj kupón za prípadné STARS, ktoré si na účte mal, takže ich budeš môcť použiť na tvojom novom účte. Kupón bude fungovať len keď si vytvoríš nový účet použitím identickej registračnej e-mailovej adresy!

Bude trvať asi 48 hodín, kým bude tvoj účet úplne vymazaný (najskôr však počas najbližšej nočnej aktualizácie). To znamená, že budeš musieť dovtedy počkať a až potom si budeš môcť zaregistrovať nový účet použitím rovnakej e-mailovej adresy. Samozrejme, môžeš na zaregistrovanie použiť aj inú e-mailovú adresu a po úplnom vymazaní pôvodného účtu ju zmeniť.

Pozor: Ak máš na tvojom účte nejaké STARS a aktívny prémiový účet, budeš musieť čakať asi 7 dní, kým tvoj účet bude úplne vymazaný. Ak si GU STARS kupoval v priebehu posledného týždňa pred vymazaním, budeš musieť čakať 14 dní. Toto robíme kvôli tvojej ochrane pred zlodejmi, ktorí by mohli účet vymazať nenávratne.