A játékot nem tudod újra kezdeni. Az egyetlen esélyed, hogy törlöd a fiókodat és újat regisztrálsz. Amikor törlöd a fiókodat, kapsz egy utalványt, mely tartalmazza a fel nem használt GU STAR-jaidat, tehát az új regisztrációd után ezek nem vesznek el. Az utalvány csak akkor használható, ha az új játékot ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálod.

Akár 48 órába is telhet, mire a törlés lefut (legkorábban a következő esti frissítéskor). Amíg az e-mail címed a régi csapatodhoz van rendelve, nem tudsz vele újraregisztrálni, de természetesen másik e-mail címet használhatsz.

Fontos: Ha rendelkezel GU Star-al vagy Prémium fiókkal, akkor 7 napot kell várnod a számla törlésének végéig. Ha a törlés előtti héten vásároltál csillagokat, akkor két hétre hosszabbodik várakozási idő. Ez azért van így, hogy védekezhessünk azon külső támadások ellen, amelyek visszafordíthatatlanul törlik a regisztrációkat.