Nu există o opțiune de a reseta contul, singura modalitate este să îți ștergi contul. Vei primi un voucher pentru STELELE GU rămase în contul vechi pe care le poți transfera în noul cont. Codul Voucher va funcționa doar dacă creezi un alt cont cu aceeași adresă de email ca și contul șters!

Poate dura până la 48 de ore până când contul vechi este șters (cel mai devreme este posibil la actualizarea din fiecare noapte), asta înseamna că va trebui să aștepți până poți să îți faci un alt cont cu aceeași adresa de e-mail. Poți să folosești o altă adresă de e-mail și apoi să o modifici după ce contul vechi a fost șters.

Atenție: Dacă ai Stele GU sau un cont Premium activ în contul tău, va trebui să aștepți 7 zile pentru ștergerea contului. Dacă ai achiziționat Stele GU în ultima săptămână, va trebui să aștepți 14 zile. Aceasta este o măsură de protecție împotriva infractorilor care îți pot șterge contul, iar această operație este ireversibilă!