Systeem benodigdheden en Flash

Om Goalunited te spelen is een actieve internetconnectie vereist.                                       Selecteer "Hoge breedband" niet wanneer je internet connectie sloom is.                                Dit vertraagt het spel dan teveel! Er is geen vereiste internetsnelheid, maar hoe slomer je internet, des te slomer het duurt voor het spel geladen is.

Wanneer je inlogt, kan het een paar minuten duren voordat het spel is geladen.                     Wanneer het spel volledig is geladen, duurt het overschakelen naar andere pagina's in het spel behoorlijk snel.

Je hebt ook flash nodig om goalunited te spelen.                                                                     We raden je aan om de nieuwste versie van flash te gebruiken om te spelen!
Download de nieuwste flash player hier