Pro smazání Vašeho účtu a osobních údajů se přihlaste a jděte na Domů -> Osobní data -> záložka Správa účtu.

Po odstranění obdržíte zprávu na Váš registrační email a v něm potvrzující odkaz.

Po jeho otevření bude účet smazán během 48 hodin, pokud nemáte GU STARS či Prémiový účet.

Pokud máte na svém účtu GU STARS, získáte poukaz, kterým je můžete převést na nový účet. Z bezpečnostních důvodů je zde však ochranná lhůta 7 dní. Pokud jste navíc v posledním týdnu před zrušením zakoupili nové GU STARS, lhůta se zvyšuje na 2 týdny. Jakmile je účet smazán, obdržíte emailem poukaz. Pokud se rozhodnete vytvořit si nový účet za použití stejného emailu, můžete poukaz použít a obdržíte zbývající hvězdy i nevyčerpané dny Prémiového účtu.

Upozornění: Smazání účtu je nevratné!