Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, κάντε σύνδεση και πατήστε Αρχή → Προφίλ. Μετά επιλέξτε τη καρτέλα "Διαχείριση λογαριασμού".


Θα λάβετε ένα E-mail στη διεύθυνση που έχετε κάνει εγγραφή. Στο E-mail θα βρείτε μία επιβεβαίωση για τη διαγραφή σας.

Θα πάρει μέχρι και 48 ώρες μέχρι να διαγραφεί ο λογαριασμό σας εάν δεν έχετε STARS ή premium.


Εάν έχετε STARS στο λογαριασμό σας θα λάβετε έναν αριθμό κουπονιού τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα μεταφέρετε σε άλλον λογαριασμό. Παρόλα αυτά, για να αποφευχθούν παραβάτες που διαγράφουν λογαριασμούς, προσθέσαμε μία περίοδο αναμονής. Λογαριασμοί με premium ή με STARS έχουν μία περίοδο αναμονής 7 ημερών και αν έχετε αγοράσει STARS την τελευταία εβδομάδα, η περίοδος αναμονής είναι 2 εβδομάδες.


Μόλις ο λογαριασμός διαγραφεί θα λάβετε το E-mail με τον κωδικό κουπονιού. Εάν αποφασίσετε να ανοίξετε καινούργιο λογαριασμό με το ίδιο E-mail, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού για να λάβετε τα STARS και τις ημέρες premium.


Προσοχή: Ένα επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας δεν μπορείτε να την ακυρώσετε!