Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιλογή για να αρχίσετε από την αρχή το λογαριασμό σας. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι διαγραφή του λογαριασμού και να κάνετε καινούργιο. Όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας θα λάβετε ένα κουπόνι για όσα STARS έχετε στον λογαριασμό, έτσι θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο καινούργιο λογαριασμό. Το κουπόνι θα ισχύει μόνο αν ανοίξετε καινούργιο λογαριασμό με το ίδιο E-mail!


Θα κάνει μέχρι και 48 ώρες μέχρι να διαγραφεί ο λογαριασμός, (το γρηγορότερο είναι μέχρι τη βραδινή αναβάθμιση). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι τότε για να κάνετε καινούργιο λογαριασμό με το ίδιο E-mail. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο E-mail και να το αλλάξετε αργότερα, μόλις ο άλλος λογαριασμός διαγραφεί.


Προσοχή: Εάν έχετε STARS ή premium θα πρέπει να περιμένετε 7 ημέρες για να διαγραφεί ο λογαριασμός. Εάν έχετε αγοράσει STARS την τελευταία εβδομάδα, πρέπει να περιμένετε 14 ημέρες. Αυτό γίνεται για τη δικής σας προστασία, για να αποφευχθούν παραβάτες που διαγράφουν λογαριασμούς.