Pentru a șterge contul și toate datele tale, accesează din meniul principal al jocului Acasă -> Date, apoi alege tab-ul „Administrează Cont”

Vei primi un E-mail la adresa ta de E-mail cu care te-ai înscris. În acest E-mail vei avea un link pentru confirmarea ștergerii contului. Poate dura până la 48 de ore ștergerea contului. Dacă ai Stele GU în cont, vei primi un mail cu un cod Voucher prin care îți vei putea transfera stelele în alt cont. (doar un cod voucher poate fi activat pe un singur cont).

Dacă ai Stele GU în contul tău, vei primi pe email un cod Voucher cu valoarea Stelelor GU din contul tău pe care le vei putea transfera în alt cont. Pentru a preveni orice tentativă de fraudă am introdus o perioadă de așteptare pentru confirmarea ștergerii. Conturile Premium sau cu Stele gu, au o perioadă de 7 zile de așteptare, și dacă ai achiziționat stele în ultima săptămână, perioada de așteptare este mărită la 14 zile.

Odată ce contul ește șters vei primi acel cod Voucher pe email. Dacă vreodată te hotărăști să îți creezi alt cont, cu aceeași adresă de email, poți folosi acel cod Voucher pentru a-ți revendica Stelele și zilele de cont Premium rămase.

Atenție: Ștergerea contului este o acțiune ireversibilă!